Për bujqit ferizajas, nafta 5 cent më lirë – HIB Petrol
sq
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

Për bujqit ferizajas, nafta 5 cent më lirë

Gjatë ditës së djeshme, drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami ka zhvilluar një takim me përfaqësuesin e HIB Petrol – Astrit Sahiti, me të cilin ka diskutuar lidhur me mundësinë që kjo kompani të ofroj lehtësira, gjegjësisht çmim më të lirë për litër në derivatet e naftës për bujqit ferizajas.

Përfaqësuesi i HIB Petrol, Astrit Sahiti konfirmoi se kjo kompani është e gatshme të ofroj lehtësira me qëllim të ndihmoj bujqit ferizajas.Në anën tjetër, drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë, Burim Bajrami u shpreh se një marrëveshje e tillë po ndodh për herë të parë në Komunën e Ferizajt dhe se kjo lehtësirë do të fuqizoj bujqit vendas.

“Komuna e Ferizajt për herë të parë po ndërmerr një marrëveshje të tillë për të zvogëluar sadopak shpenzimet e bujqve ferizajas. Me përfaqësuesin e HIB Petrol, ramë dakord që për bujqit ferizajas të ketë një zbritje prej 5 cent në litër të derivateve të naftës në çdo pikë ku kjo kompani operon. Është një hap konkret në përmirësimin e kushteve dhe ofrimin e mundësisë për bujqit ferizajas.

Kjo iniciativë dhe të tjera të kësaj natyrë që po ndërmerren janë në kuadër të politikave të qeverisjes lokale me mbështetjen e pakursyer edhe të Kryetarit të Komunës, Agim Aliu, për të fuqizuar bujqësinë dhe zhvillimin rural në territorin e Ferizajt.

Falënderoj tatimpaguesin më të madh në Kosovë, kompaninë HIB Petrol që jo vetëm në këtë rast por edhe në raste të tjera i është gjendur pranë qytetarëve ferizajas, tashmë edhe bujqve ferizajas” tha drejtori Bajrami. Kjo iniciativë është ndërmarr pas kërkesave dhe ankesave të bujqve ferizajas për koston e shpenzimeve të tyre. Ditëve në vijim do të lansohet edhe ky projekt, i cili do t’i mundësoj të gjithë bujqve që përmes NIF-it (numri identifikues i fermerit) të furnizohen me derivate të naftës 5 cent më lirë në litër sesa çmimi i tregut. Kjo iniciativë paraqet hap konkret në kuadër të politikave të qeverisjes lokale për fuqizimin e bujqësisë, lehtësim ky që do të ndikoj në uljen e shpenzimeve, rrjedhimisht rritjen e prodhimtarisë bujqësore.

About the author

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments