Familja HIB – HIB Petrol
sqen
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

Familja HIB

Çka është programi i lojalitetit FamiljaHIB?

Programi i lojalitetit kartela FamiljaHIB është program që është dizajnuar për t’i shpërblyer të gjithë klientët lojal në formë të pikëve për çdo Euro që ju shpenzoni. Pikë këto të cilat kthehen në vlerë monetare dhe mund të shfrytëzohen për të përfituar zbritje në blerjet e ardhshme në cilëndo pikë të HIB Petrol si dhe në të gjitha produktet dhe shërbimet. E gjitha kjo është  dizajnuar për të rezultuar në një eksperiencë pozitive të përbashkët si dhe për t’I dhënë vlerë kënaqësisë së konsumatorëve

Si mund të pajisem me kartelën FamiljaHIB?

Eshtë shumë lehtë t’ia fillosh! Për t’u pajisur me kartelën FamiljaHIB ju mund të regjistroheni në ndonjërën nga pikat e shitjes të HIB Petrol majfton të keni me vete një dokument identifikues.

Ku mund të grumbulloj pikë në kartelën time FamiljaHIB?

Pikët do të kenë vlerën e tyre ekuivalente monetare, një pike është e barabartë me 1 (një) cent. Pikët e fituara përmes transaksioneve, do t’iu kreditohen në llogarinë tuaj brenda një periudhe prej maksimum 1 orë. Nëse ndodh që ju e ktheni produktin e blerë, atëherë pikët e përfituara nga transakasioni dhe/apo te përdorura nuk do të ndryshojnë. Pa marrë parasysh mënyrën e pagesës, Ju në cilësi të Anëtarit mund të fitoni pikë nga transaksionet tuaja me rastin e blerjes së produktit ose shërbimit të ofruar nga HIB Petrol SH.P.K., për deri sa transaksioni kalon përmes sistemit të shitjes. Me këtë rast HIB Petrol SH.P.K. është e detyruar që t’iu regjistroj pikët.

Me qëllim të akumulimit të pikëve ju duhet të tregoni kartelën tuaj dhe të identifikoheni si antëtarë I kartelës së lojalitetit FamiljaHIB kur bëni blerje të cilëndo pikë të HIB Petrol dhe në fund të transaksionit, eurot e shpenzuara do të shndërrohen në pikë. Në rast të kundërt nëse dështoni të tregoni kartelën në kohë, atëherë ky dështim mund të rezultoj në mos akumulimin e pikëve, për të cilat HIB Petrol nuk mbanë përgjegjësi

Si mund të fitoj sa më shumë pikë?

Pikët mund të fitohen gjatë çdo lloj blerje në të gjitha pikët e HIB-it në të gjithë Kosovën, në pompë, restorantet, market si dhe autolarje (nëse janë të disponueshme). Përveq gjatë blerjeve ofertat speciale ju mundësojnë që për çdo Euro të shpenzuar të grumbulloni më shumë pikë dhe më shpejtë.

Pikët e grumbulluara mund të shfrytëzohen si para për çdo blerje në cilëndo pikë të HIB Petrol. Mirëpo KUJDES ato mund të shfrytëzohen si para për blerje vetëm ne formë të pikëve dhe jo të tërhiqen si para të gatshme (cash). Për shembull: 500 pikë të grumbulluara = 5 EUR shpërblim.

Ju në çdo kohë mund të interesoheni për pikët tuaja që i keni në dispozicion për përdorim. Prandaj, për t’u informuar në lidhje me këtë çështje, ju lusim që të na vizitoni në njëren nga pikat shitëse të HIB Petrol SH.P.K.