sq
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

Agim Bahtiri dakordohet me ‘HIB Petrol’ për naftë më të lirë për bujqit

Hib Petrol’ për naftë më të lirë për bujqit

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri dhe drejtori i Drejtorisë për Bujqësi, Ekrem Sadiku kanë mbajtur një takim informues me fermerët e komunës.

Në këtë takim të pranishëm ishin edhe përfaqësuesit BPB-së si dhe përfaqësues nga ‘HIB Petrol’.

Fillimisht Drejtori i Bujqësisë, Ekrem Sadiku ka njoftuar fermerët lidhur me marrëveshjen e arritur në mes të Komunës së Mitrovicës dhe BPB-së për kreditimin e fermerëve, për të cilët komuna do të paguaj interesat e kredive (kamatën) që fermerët do i marrin nga BPB-ja.

Përmes një komunikate, komuna e Mitrovicës ka njoftuar që sipas kësaj marrëveshje fermerët nuk do të paguajnë asnjë cent për shërbimet administrative.

Komuna e Mitrovicës dhe BPB-ja me këtë marrëveshje janë pajtuar që shuma minimale për kreditë e dhëna të jetë 5.000 euro, ndërsa ajo maksimale 10.000 euro, kurse në raste të veçanta, kur fermeri ka projekt të madh e të rëndësishëm, financimi do të jetë më i madh.

Ndërsa me rastin e dhënies së kredive për fermerët, BPB do të merr parasysh vlerësimin e Komisionit Komunal për caktimin dhe zgjedhjen e fermerëve të cilët financohen sipas kësaj Marrëveshje.

Po ashtu gjatë këtij takimi u nënshkrua edhe një marrëveshje bashkëpunimi me përfaqësues të ‘HIB Petrol’ për të ofruar lehtësira, gjegjësisht çmim më të lirë për derivatet e naftës për bujqit mitrovicas.

Komuna e Mitrovicës për herë të parë po ndërmerr një marrëveshje të tillë për të zvogëluar sadopak shpenzimet e bujqve mitrovicas.

Komuna dhe përfaqësuesit e ‘HIB Petrol’, janë dakorduar që për bujqit mitrovicas të ketë një zbritje prej 5 cent në litër të derivateve të naftës në çdo pikë ku kjo kompani operon

Kryetari Bahtiri, i cili fillimisht përshëndeti fermerët mitrovicas, theksoi se në vazhdën e mbështetjes së sektori të bujqësisë, komuna është zotuar që të përkrahë dhe të ofrojë ndihmë për fermerët, në mënyrë që të rriten kapacitetet prodhuese dhe që produktet e tyre të jenë konkurrente, jo vetëm në tregun tone, por edhe në atë rajonal.

“Që nga ardhja ime si kryetar, komuna, në vazhdimësi kemi treguar interes për sektorin e bujqësisë duke realizuar shumë projekte me rëndësi. Sot fermerët e komunës së Mitrovicës janë në pozitë shumë më të mirë se dje, pasi që ju kemi krijuar lehtësira të ndryshme, duke përfshirë këtu edhe kreditimin në kushte shumë të volitshme dhe zbritje e çmimit për derivate ”, tha Bahtiri.

About the author

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments