sq en
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

Derivatet mund t'i gjeni në të gjitha pikat e shitjes, si dhe depo me shumicë.

HIB Petrol sjell derivatet cilësore të cilat mund ti gjeni në të gjitha pikat e shitjes, si dhe depo me shumicë.

Pranë stacioneve të derivateve të HIB Petrol gjinden edhe marketet.

Restorantet e HIB Petrol ofrojnë varitet ushqimesh duke filluar nga kuzhina tradicionale shqipëtare me ndikime të kuzhinës europiane.

Varësisht nga kërkesat e klientëve autolarjet ofrojnë: Larje express (pa shampon), Larje e jashtëme (me shampon), Larje e brendshme (vetëm brenda), Larje e tërësishme brenda dhe jashtë.

Një hapësirë e dedikuar për më të vegjëlit dhe më të dashurit tanë – fëmijët. Një vend i sigurtë dhe i këndshëm për fëmijët është në HIB Petrol.

Zyra Qëndrore është përballë hotelit më të madh të vendit, Emerald Hotel. Në zyrën tonë qëndrore është administrata e korporatës e cila menaxhon me të gjitha operacionet e biznesit dhe mbi 1000 të punësuar të kompanisë, anembanë Kosovës.

Kush jemi ne?

‘HIB Petrol’ është kompani që mirret me transportin dhe shitjen e derivateve të naftës në tërë territorin e Republikës së Kosovës. Fillet e kompanisë datojnë qysh prej vitit 1992 kur HIB Petrol filloi biznesin lokal në qytetin e Ferizajit me një stacion të vogël të derivateve në kuadër të së cilit funksiononte edhe marketi dhe restorante, më pas falë përkushtimit dhe punës së palodhshme ndër vite kemi arritur të jemi prezent në 15 pika të shitjes në 10 qytete të Kosovës dhe të kemi rreth 1000+ individë si staf punues.

Pse të na zgjidhni?

Produkte dhe shërbime cilësore, përgjegjësi sociale dhe integirteti, janë virtytet themelore të filozofisë tonë korporative të cilat na kanë bërë që sot të gëzojmë suksesin e një lideri në tregun e kësaj natyre. Puna në një treg sfidues jo gjithmonë është e lehtë arsye për të cilat HIB Petrol ka vendosur standarde të larta të cilësis, performancës dhe sjelljes etike biznesore. Principet e kompanisë tonë bazohen në promovimin e besimit, punës në ekip si dhe profesionalizmit.

Përveq Manualit të Cilësisë HIB Petrol operon brenda kornizave të standardit ISO 9001 për menaxhimin e cilësisë, si dhe ISO -14001 për menaxhim mjedisorë. Dëshira dhe vullneti për produkte cilësore na ka shtyer në lidhjen e kontrata me gjigand botërorë për importin dhe shitjen e derivateve Unleaded 100 RON Power, Euro Super 95, Euro Diesel 10 PPM, Euro Diesel 10 PPM Power.

HIB Petrol po ashtu ka zhvilluar edhe projektin për “Rishiqim social dhe të ambientit” nga IFC dhe në kuadër të këtij projekti jemi pajisur me çertifikatën e Standardit OHAS – 18001 për “Sistemin e Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë Profesionale”.

Rekomandimet

 • Bashkëpunimi, saktësia, siguria, përkrahja e vazhdueshme që HIB Petrol na ka ofruar deri tani, ka treguar një faktor shumë të rëndësishëm për bashkëpunimin afatgjatë për kompaninë tonë.

  SCARDIAN SIGURIME
  www.scardian.com
 • Të gjitha shërbimet nga HIB Petrol janë kryer me sukses, sipas kushteve dhe afateve te parapara. Ne vlersojmë lartë bashkëpunimin që kemi me korporatën HIB.

  KEDS
  www.keds-energy.com
 • Bashkëpunimin me HIB Petrol e cilësojmë si shumë të nevojshëm, profesional dhe mbi të gjitha, korrekt. Përmes këtij bashkëpunimi ne jemi në gjendje të lëvizim sigurtë dhe të jemi afër njerëzve në nevojë.

  CARITAS KOSOVA
  www.caritaskosova.org
 • HIB kanë shërbim korrekt dhe janë gjithmonë në përputhje të plotë me kërkesat tona. Kompania ofron përpikshmëri dhe efikasitet të plotë teknik dhe menaxherial.

  POLICIA KOSOVËS
  www.kosovopolice.com
 • Kompania “HIB Petrol” ka treguar fleksibilitet dhe korrektësi ndaj të gjitha përgjegjësive të Radio
  Televizionit Dukagjini. “HIB Petrol” poashtu në çdo kohë vazhdon të jetë i gatshëm të ofroj risi, të krijoj
  mundësi ndryshimi dhe ide të reja për sukses të dyanshëm.

  RTV DUKAGJINI
  http://www.dukagjini.com/