sq
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

HIB Petrol sjell super mbushësit e shpejtë të makinave elektrike nga Siemens

HIB vjen së shpejti me mbushësit e shpejtë elektrik nga Siemens, tekonologji e cila mundëson mbushjen e shpejtë të katër veturave elektrike, njëkohësisht. Kapaciteti i super-mbuëshsve të Siemens, “SiCharge D” shkon deri në 300 kilovat, ose rreth 15 minuta për mbushje të një makine elektrike.

Prishtinë, 28 gusht – Hib Petrol po sjell të ardhmen e mbushjes së veturave elektrike në Prishtinë. E këtë revolucion të teknologjisë synon ta përmbushë me prezantimin e mbushësve super të shpejtë elektrik nga gjiganti gjerman Siemens.

Mbushësi e ri dhe të shpejtë të Siemens në HIB janë një zgjedhje e përshtatshme ekonomike dhe premtojnë një eksperiencë të jashtëzakonshme që do të përmbushë nevojat në rritje të veturave elektrike në kryeqytet.

Të dizajnuar për të përmbushur çdo nevojë të pronarëve të veturave elektrike, këta mbushës karakterizohen nga shpejtësia, fuqia dhe lehtësia e përdorimit. Me aftësinë për të ofruar mbushje deri në 300 kilovat, ose rreth 15 minuta për mbushje të një makine elektrike, mbushësit super të shpejtë nga Siemens në HIB janë pajisja e duhur për të përmbushur kërkesat e çdo makine elektrike në vendin tonë.

Një nga aftësitë me të dallueshme të këtyre mbushësve është teknologjia inovative që u mundëson optimizimin e kërkesave individuale të secilës makinë duke e bërë më pas shpërndarjen e energjisë bazuar në nevojat e çdo veture që është duke u mbushur. Kjo, jo vetëm që është më efiçiente mirëpo mundëson edhe mbushjen elektrike të disa veturave njëkohësisht. Një veçori tjetër është ekrani 24-inch që e bënë të lehtë përditësimin e të dhënave dhe e bënë procesin më informues dhe më të këndshëm për përdoruesit.

Hib Petrol, është i vendosur për të punuar për një të ardhme me të qëndrueshme dhe sjellja e mbushësve të ri, është dëshmi e dedikimit të kompanisë për mbrojtje të ambientit. Mbushësit që janë efiçient do të ndikojnë në reduktimin e dioksidit të karbonit të Prishtinë duke përmirësuar cilësinë e ajrit në kryeqytet.

Amir Tusuni nga HIB Petrol, ka shprehur entuziazmin e kompanisë në lidhje e këtë prurje të re të inovacionit të fundit për konsumatorët e HIB.

“Jemi shumë të lumtur që kemi arritur të sjellim këta mbushës të ri në Prishtinë. Ky është një hap shumë i rëndësishëm për një të ardhme më të qëndrueshme dhe besojmë që këta mbushës inovativ do të shtyjnë njerëzit që të përdorin më shumë makinat elektrike duke kontribuar kështu në zvogëlimin e dioksidit të karbonit”.

Ardhja e mbushësve të ri është një moment kulmor për tranzicionin e qytetit. HIB Petrol është i përkushtuar për të qenë çdo herë në hap me sjelljet e reja teknologjike dhe është përkrahës i mënyrave më të shëndetshme të transportit.

Për më shumë informata në lidhje me mbushësit e ri, ju lutem vizitoni hibpetrol.com

About the author

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments