Shërbimet – HIB Petrol
sqen
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

Shërbimet

Derivate

HIB Petrol sjell derivatet cilësore të cilat mund ti gjeni në të gjitha pikat e shitjes, si dhe depo me shumicë.

Restorant

Restorantet HIB Petrol ofrojnë varitet ushqimesh duke filluar nga kuzhina tradicionale shqipëtare me
ndikime të kuzhinës europiane.

Markete

Pranë stacioneve të derivateve të HIB Petrol gjinden edhe marketet të cilat ofrojnë produkte të ndryshme ushqimore, higjienike, si dhe produkte për mirëmbajten e veturave.

Autolarje

Varësisht nga kërkesat e klientëve autolarjet ofrojnë shërbime të ndryshme

Western Union

Në të gjitha pikat e HIB përmes Western Union, tani ju mund t’i kryeni shumë shërbime te ndryshme

Derivate

HIB Petrol sjell derivatet cilësore të cilat mund ti gjeni në të gjitha pikat e shitjes, si dhe depo me shumicë.

HIB Petrol bënë shtijen me shumicë dhe pakicë të e Euro Diesel 10PPM Power, Euro Diesel 10PPM, Super Unleaded 100RON Power, Benizne Euro Super 95 si dhe Plin (Gas).

Në kuadër të furnizimit me pakicë e kemi të zhvilluar një softuer të specializuar për furnizime voucher përmes së cilit… vetëm puntorët e autorizuar nga kompanitë e kontraktuara nga ne kanë mundësi të furnizohen me naftë gjatë tërë muajit. Shpenzimet e faturimit ngarkohen përmes kartelës së klientit (voucherit) ndërsa faturimi bëhet në fund të muaji. Përgjegjës për identifikimin e të dhënave janë shitësit në pompë.

Restorante

Restorantet e HIB Petrol ofrojnë varitet ushqimesh duke filluar nga kuzhina tradicionale shqipëtare me ndikime të kuzhinës europiane. Enët janë të dizajnuara me përpikmëri dhe janë plotësuar me koktej dhe pije të ndryshme të shërbyera në një ambient të ngrohtë që mirëpret musafirët 24/7.

Qëllimi jonë është që të jemi një vend i përshtatshëm
rekreacioni për vizitorët tonë jo vetëm stacion për furnizim me derivate.

Markete

Pranë stacioneve të derivateve të HIB Petrol gjinden edhe marketet të cilat ofrojnë produkte të ndryshme ushqimore, higjienike, si dhe produkte për mirëmbajten e veturave. Disa nga këto produkte janë: vajërat antifriz, aditivët, shampon për xhama, fshesa për xhama, AD Blue, bateria, aroma nga brendet më të njohura botërore si: Castrol, Shell Helix, Wurth, Motorex, Valvoline, Ina, Goodyear, Abro, AD Blue, etj.

Autolarje

Varësisht nga kërkesat e klientëve autolarjet ofrojnë këto shërbime:

  • Larje express (pa shampon)
  • Larje e jashtëme (me shampon)
  • Larje e brendshme (vetëm brenda)
  • Larje e tërësishme brenda dhe jashtë.

Përveq larjeve klasike në HIB Fushë Kosovë funksionon edhe Autolarja automatike në të cilën bëhet pastrimi i jashtëm i veturës në mënyrë automatike.

Western Union

Në të gjitha pikat e HIB përmes Western Union, ju mund t’i kryeni shumë shërbime si:

  • Pagesat e internetit
  • Faturat e KEDS dhe ujësjellësit
  • Dënimet në trafik
  • Taksat komunale dhe taksat tjera
  • Dërgimi/pranimi i parave
#1
në tregun e Kosovës
1+
të punësaur
400
milion euro taksa të paguara në 10 vitet e fundit
1 Pika
në 12 qytete