sq
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

HIB Petrol mbështet Shoqatën e të Verbërve “Jakova” për realizimin e aktiviteteve për 8 Mars

Për të promovuar gjithpërfshirjen dhe për të festuar talentet e personave të verbër dhe me shikim të dobësuar, HIB Petrol ka vendosur një bashkëpunim me Shoqatën e të Verbërve “Jakova” për të mbështetur realizimin e aktivitetit për nder të 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas.

Shoqata e të Verbërve “Jakova” me seli në Gjakovë, ka të regjistruar rreth 400 persona të verbër dhe me shikim të dobësuar. Ndër vite, kjo shoqatë është e përkushtuar në fuqizimin e anëtarëve të saj, shumica prej të cilëve përballen me sfida të ndryshme e kushte të vështira financiare. Kështu, në shoqatë, ata gjejnë një hapësirë për të biseduar për problemet e tyre dhe një vend ku mund të ndjehen se janë pjesë e komunitetit.

“HIB Petrol, me shumë kënaqësi ka pranuar thirrjen për mbështetje nga kjo shoqatë. HIB Petrol që nga themelimi, gjithmonë i ka dhënë rëndësi përgjegjësisë sociale dhe rolit filantropik në shoqëri. HIB Petrol beson se duke ndihmuar komunitetin krijohet një lidhje e fuqishme që më pas sjell ndryshime pozitive në shoqëri” ka thënë Adelina Asllani, udhëheqëse e Zyrës për Komunikim dhe Marrëdhënieve me Publikun. (Foto: Brenda Tekstit)

 

Shoqata e të Verbërve “Jakova” çdo vit organizon aktivitete të tilla me qëllim që anëtarët e shoqatës të shfaqin talentet e tyre. Njëkohësisht shërben si një platformë për të ngritur vetëdijen e publikut të gjerë rreth personave të verbër dhe me shikim të dobësuar. Luan rol edhe si qendër avokuese që ata mund të jenë pjesë e barabartë e shoqërisë dhe pjesë e aktiviteteve të ndryshme.

Eventi përfshin disa aktivitete si: organizimi i një tryeze të rrumbullakët ku do të diskutohet për rolin, angazhimet, të arriturat dhe pengesat e grave si pjesë e shoqatës “Jakova”, si dhe do të ketë edhe gara sportive në go-ball dhe shah.

Mbështetja e dhënë nga HIB, konfirmon edhe njëherë dedikimin e kompanisë për të ndihmuar shoqërinë duke rritur ndjenjën e përfshirjes në komunitet.

About the author

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments