HIB Petrol – HIB Petrol
sqen
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

RRETH NESH

‘HIB Petrol’ është kompani që mirret me transportin dhe shitjen e derivateve të naftës në tërë territorin e Republikës së Kosovës. Fillet e kompanisë datojnë qysh prej vitit 1992 kur HIB Petrol filloi biznesin lokal në qytetin e Ferizajit me një stacion të vogël të derivateve në kuadër të së cilit funksiononte edhe marketi dhe restorantet, më pas falë përkushtimit dhe punës së palodhshme ndër vite kemi arritur të jemi prezent me 23 pika të shitjes në 13 qytete të Kosovës dhe 1 pikë të shitjes ne Shkup, Maqedonia e Veriut dhe kemi rreth 1000+ individë si staf punues.

Produkte dhe shërbime cilësore, përgjegjësi sociale dhe integirteti, janë virtytet themelore të filozofisë tonë korporative të cilat na kanë bërë që sot të gëzojmë suksesin e një lideri në tregun e kësaj natyre. Puna në një treg sfidues jo gjithmonë është e lehtë arsye për të cilat HIB Petrol ka vendosur standarde të larta të cilësis, performancës dhe sjelljes etike biznesore. Principet e kompanisë tonë bazohen në promovimin e besimit, punës në ekip si dhe profesionalizmit.

Besojmë fuqishëm se kualiteti nuk është luks por e drejtë fundamentale andaj ndër vite jemi munduar të sjellim derviatet me kualitetin më të lartë të cilësisë duke testuar naftën e importuar në laboratorët me standardet me të larta të autorizuara për shërbime të kësaj natyre. Strategjia e furnizimit me zero gabime është definuar në Manualin e Cilësisë kornizë nën të cilën HIB Petrol operon. Përveq Manualit të Cilësisë HIB Petrol operon brenda kornizave të standardit ISO 9001 për menaxhimin e cilësisë, si dhe ISO -14001 për menaxhim mjedisorë.

Dëshira dhe vullneti për produkte cilësore na ka shtyer në lidhjen e kontrata me gjigand botërorë për importin dhe shitjen e derivateve Unleaded 100 RON Power, Euro Super 95, Euro Diesel 10 PPM, Euro Diesel 10 PPM Power.

HIB Petrol po ashtu ka zhvilluar edhe projektin për “Rishiqim social dhe të ambientit” nga IFC dhe në kuadër të këtij projekti jemi pajisur me çertifikatën e Standardit OHAS – 18001 për “Sistemin e Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë Profesionale”.

Si kompani me natyrë të punës profitabile HIB Petrol ka një qasje afariste që kontribuon në zhvillimin e qëndrueshëm ekonomiko-shoqërorë duke zvogëluar numrin e të papunëve në Kosovë dhe duke ofruar mbështetje financiare komunitetit lokal për aktivitete sportive p.sh. ekipit të futbollit të Ferizajit si dhe ndeshjet e rëndësishme të Kombëtares së Shqipërisë dhe Kosovës.

Puna e palodhshme ndër vite është shpërblyer disa herë, përveq besimit të pafund nga klientët tonë HIB Petrol është shpallur për tri vite rradhazi si taksapaguesi më i madh në Republikën e Kosovës.

Përkitazi kësaj kemi fituar mirënjohje dhe çmime të ndryshme përfshirë këtu QUDAL-çmimi për cilësi dhe TUV- çertifikimin për inspektim teknik. Jemi licencuar nga MTI (Ministria e tregëtisë dhe industrisë) për importin dhe shitje e derivateve me shumicë dhe pakicë si dhe jemi të antarësuar në Odën Ekonomike të Kosovës, Odën Amerikane dhe Odën Gjermane. Përveq kësaj kemi arritur të bëjmë partneritet me institucione të ndryshme vendore e ndërkombëtare siç janë: Banka Botërore, Ambasada Amerikane, Ambasada Bulgare, Ambasada Norvegjeze, Ambasada Qeke, Ambasada Turke, Ambasada e Malit të Zi, B.L Halbert INT, International Management Group, Këshilli I Europës, OSCE, UN FAO, UN HABITAT, UN WOMEN, UNDP, UNHCR, UNICEF, UNMIK, UNOPS, USAID, WFWI, World Health Organization, Kuvendi i Kosovës, komisioni qendror i zgjedhjeve, zyra e kryeministrit, zyra e presidentit, dogana e Kosovës, policia e Kosovës, agjensioni i intelegjencës së Kosovës, zyra e auditorit të përgjithshëm, Trainkos, Banka Qëndrore, TEB Bank, Procredit Bank, shërbimi korrektues i Kosovës, prokuroria e Kosovës, KEDS, agjensioni Kosovar për privatizim, agjensioni Kosovar i konkurencës, ATK, BPB, Caritas Kosova, Caritas Kosova, FINCA, etj.