HIB Petrol vazhdon të jetë tatimpaguesi më i madh në Kosovë, paguan mbi 100 milionë euro në 2018 – HIB Petrol
sq
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

HIB Petrol vazhdon të jetë tatimpaguesi më i madh në Kosovë, paguan mbi 100 milionë euro në 2018

HIB Petrol vazhdon të jetë tatimpaguesi më i madh në Kosovë, paguan mbi 100 milionë euro në 2018

Në dekadën e fundit, HIB Petrol ka kontribuar në zhvillimin ekonomik me më shumë se 627 milionë euro tatime të paguara ndaj shtetit.

Përgjatë vitit, HIB Petrol ka shënuar rritje rekorde në biznes dhe pagesë të tatimeve ndaj shtetit, ndërsa e ka ri-konfirmuar pozitën e saj udhëheqëse në tregun e Kosovës

Prishtinë, 21 dhjetor 2018 – Korporata HIB sot ka njoftuar se gjatë vitit 2018 ka shënuar rekorde të reja në biznes. Edhe këtë vit, HIB Petrol është shpallur tatimpaguesi më i madh në Republikën e Kosovës, me mbi 100 milionë euro të paguara për vitin 2018, ose 25 milionë më shumë krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

“Ky ishte një tjetër vit i jashtëzakonshëm për HIB, sepse përveç projekteve të shumta investive, rritjes së punësimit dhe mundësive të reja që po krijojmë në industritë në të cilat ne operojmë, ne arritëm që në vitin 2018 arkës së shtetit t’ia shtojmë edhe mbi 100 milionë euro në tatime dhe taksa” ka thënë Ibrahim Bucaliu, themelues dhe pronar i Korporatës HIB.

Nga totali prej 100 milionë euro tatime dhe taksa të paguara, vetëm 5% mblidhen nga shitjet me tender tek institucionet shtetërore, pjesa tjetër i përket shitjeve tek konsumatorët jo-shtetëror.

“Ne po e mbyllim vitin me rezultatet më të mira në historinë e biznesit tonë. Por që në fillim të vitit të ardhshëm ne kemi plane të reja për investime, rritje të mëtejshme të biznesit, krijim të vendeve të reja të punës përmes zgjerimit në qytete tjera në të cilat nuk ishim prezent këtë vit” ka thënë Bucaliu.

Sipas statistikave zyrtare të Doganave të Kosovës, në 11 muajt e parë të vitit 2018, HIB Petrol ka kontribuar në buxhetin e Kosovës me rreth 10 për qind të totalit të hyrave nga Doganat e Kosovës, ndërsa shuma totale e kontributit të HIB Petrol me tatime të paguara për 10 vitet e fundit tejkalon shumën e 627 milionë eurove.

HIB Petrol aktualisht udhëheq tregun e derivateve me shumicë dhe pakicë në Kosovë. Ka mbi 1000 të punësuar në 15 pika të shitjes në zonat më të mëdha urbane nëpër Kosovë.

Për më shumë informata rreth HIB Petrol, vizitoni http://hibpetrol.com

About the author

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments