sq
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

HIB Petrol hapë pikën e re në Komoran/Llapushnik – vjen gjithnjë e më afër konsumatorëve

Prishtinë, 20 maj 2023 – Para pak kohësh HIB ka njoftuar se do ta zgjerojë rrjetin e saj edhe me së paku 5 pika të reja moderne në qytete të ndryshme të Kosovës, për të arritur në 22 lokacione të ndryshme brenda rrjetit të pikave të HIB.

Sot, HIB ka njoftuar se pika më e re në kuadër të këtij zgjerimi dhe plani investimi kapital do të jetë pika më e re në Komoran/Llapushnik, e cila është hapur sot si pikë e dytë në këtë rrugë kyçe për të gjithë qytetarët e Kosovës.

Ky investim i ri dhe shumë i rëndësishëm për qytetarët dhe ekonominë lokale shënon angazhimin e vazhdueshëm të HIB Petrol për të përmirësuar përvojën e klientëve dhe ofruar shërbime të rritura dhe cilësi të lartë në sektorin e derivateve, marketeve dhe hotelerisë.

Pika e re e HIB Petrol në Komoran/Llapushnik vjen me një dizajn modern dhe infrastrukturë të avancuar, e cila siguron një ambient të rehatshëm dhe një eksperiencë të përsosur të blerjes.

Pika e re e HIB Petrol në Komoran/Llapushnik tashmë është e hapur dhe do të jetë në shërbim për 24 orë në ditë, duke siguruar që kërkesat e klientëve të plotësohen në çdo kohë të ditës.

“Shpresojmë që kjo hapje e re e pikës së HIB në këtë zonë shumë të frekuentuar do të jetë një kontribut pozitiv për komunitetin lokal, mundësi për vende të reja të punës dhe ofrim i shërbimeve dhe përvojës së HIB, ngjashëm sikurse në çdo pikë të HIB kudo nëpër Kosovë” thuhet në kumtesën për media të lëshuar nga HIB Petrol.

Në këtë pikë të re, qytetarët do ta kenë mundësinë të shfrytëzojnë një gamë të gjerë të shërbimeve. Përveç karburanteve të cilësisë së lartë, klientët do të gjejnë edhe kafeterinë e re, me oferta të ndryshme të freskëta dhe shërbim të shpejtë. Gjithashtu, pika e re ofron edhe marketin modern, dhe shërbimet tjera përcjellëse.

“Për HIB Petrol, hapja e pikës së re në Komoran/Llapushnik është një investim dhe hap i rëndësishëm drejt zgjerimit të pranisë dhe krijimit të një lidhje të ngushtë me komunitetin vendas. Ne jemi të vendosur të jemi një partner i besueshëm dhe një burim i shërbimeve cilësore për të gjithë klientët tanë. Ndaj ftojmë qytetarët ta vizitojnë pikën e re dhe të përfitojnë nga shërbimet tona të avancuara në piken tonë të më të re”.

HIB Petrol është zgjedhur si rrjeti më i mirë i derivateve në Kosovë për raportin e cilësisë ndaj çmimit. Korporata HIB është vlerësuar me medaljen ‘Best Buy Award’ nga kompania zvicerane ICERTIAS – International Certification Association GmbH me bazë në Cyrih të Zvicrës.

About the author

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments