HIB Petrol – Lëviz me HIB
sqen
Vushtrri
Vushtrri
Skopje (North Macedonia
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Ferizaj 4 (Bibaj)
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran 1
Komoran 2
Prizren 1
Prizren 2
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Gjakovë
Pejë
Hajvali
Kalabri
Viti
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 999 684 - Restoranti : 045 666 108 E hëne - E diel 24/7 Rr. Ana Lin, Vushtrri
Pika : +389 71 229 521 - Restoranti : +389 71 229 510 E hëne - E diel 24/7 Kachanik Road, Skopje, North Macedonia
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 999 680 - Restoranti : 045 666 107 E hëne - E diel 24/7 Llapushnik, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 153 777 - Restoranti : 044 990 019 E hëne - E diel 24/7 Rr. Uke Bytyqi, Prizren
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 049 949 555 - Restoranti : 044 522 111 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 898 - Restoranti : 044 500 185 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Prizrenit
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
Pika : 049 564 444 - Restoranti : 044 500 183 E hëne - E diel 24/7 Rruga e Gjilanit
Pika : 049 949 899 - Restoranti : 044 500 184 E hëne - E diel 24/7 Kalabri
Pika : 049 192 777 - Restoranti : 044 108 222 E hëne - E diel 24/7 Rr. Rexhep Bislimi, Viti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

Derivatives can be found at all points of sale as well as wholesale warehouses.

HIB Petrol brings quality derivatives which can be found in all the selling points of HIB Petrol as well as the wholesale warehouse.

In the branches of our gas stations there are also markets that offer wide range of products.

Restaurants of HIB Petrol offer variety of foods beginning with Albanian traditional recipes and following up European ones as well.

Depending from the request of our clients our car washes offer these kind of services: Express car wash (no shampooing), Outer wash (shampooing), Inside wash (inside only), Full wash (which includes washing outside and inside).

A space dedicated to our little ones and loved ones. A safe and enjoyable place for our children’s at HIB Petrol.

The Head Office is opposite the country’s largest hotel, the Emerald Hotel. At our head office is the corporate administration which manages all business operations and over 1000 employees of the company, throughout Kosovo.

Who we are?

‘HIB Petrol’ is a company that deals with the transportation and sale of petroleum products throughout the territory of the Republic of Kosovo. The beginnings of the company date back to 1992 when HIB Petrol first started a local business in Ferizaj with a small fuel station alongside of which a restaurant and a mini marked functioned as well, due to our dedication and tireless work over the years we have managed to be present at 15 selling points in 10 cities of Kosovo and have about 1100 individuals as staff.

Why choose us?

Qualitative products and services, social responsibility and integrity are the fundamental virtues of our corporate philosophy which have given us favorable time to enjoy the success of a market leader in petroleum market in Kosovo. Working in a challenging market has not always been easy which is why HIB Petrol has set high standards for quality, performance and ethical business behavior. The principals of our company are based on promoting trust, teamwork and professionalism.

We strongly believe that quality is not a luxury but a fundamental right, a concept which has pushed us into bringing the best possible quality of derivate and into testing the imported derivate in the laboratories with the highest standards for such services. The operating strategy limiting zero mistakes has been developed and defined in the Quality Manual and apart from Quality Manual framework we function under the framework of ISO 9001 Quality Management Standard as well as ISO 14001 for Environmental Management.

The desire and willingness for qualitative products has pushed us into signing the contract with the world giants which allows us the import and sale of:Super Unleaded 100 Ron Power, Euro Super 95, Euro Diesel 100 PPM, Euro Diesel 10 PPM Power.

Testimonials

 • Bashkëpunimi, saktësia, siguria, përkrahja e vazhdueshme që HIB Petrol na ka ofruar deri tani, ka treguar një faktor shumë të rëndësishëm për bashkëpunimin afatgjatë për kompaninë tonë.

  SCARDIAN SIGURIME
  www.scardian.com
 • Të gjitha shërbimet nga HIB Petrol janë kryer me sukses, sipas kushteve dhe afateve te parapara. Ne vlersojmë lartë bashkëpunimin që kemi me korporatën HIB.

  KEDS
  www.keds-energy.com
 • Bashkëpunimin me HIB Petrol e cilësojmë si shumë të nevojshëm, profesional dhe mbi të gjitha, korrekt. Përmes këtij bashkëpunimi ne jemi në gjendje të lëvizim sigurtë dhe të jemi afër njerëzve në nevojë.

  CARITAS KOSOVA
  www.caritaskosova.org
 • HIB kanë shërbim korrekt dhe janë gjithmonë në përputhje të plotë me kërkesat tona. Kompania ofron përpikshmëri dhe efikasitet të plotë teknik dhe menaxherial.

  POLICIA KOSOVËS
  www.kosovopolice.com
 • Kompania “HIB Petrol” ka treguar fleksibilitet dhe korrektësi ndaj të gjitha përgjegjësive të Radio
  Televizionit Dukagjini. “HIB Petrol” poashtu në çdo kohë vazhdon të jetë i gatshëm të ofroj risi, të krijoj
  mundësi ndryshimi dhe ide të reja për sukses të dyanshëm.

  RTV DUKAGJINI
  http://www.dukagjini.com/

Employment opportunities

HIB Petrol është njëri ndër punëdhënësit më të mëdhenj në Kosovë. Si njëra ndër korporatat më të mëdha në Kosovë, ne synojmë që të jemi edhe ndër punëdhësit më të mirë dhe më atraktiv në treg.