~ Rreth nesh ~

Kush jemi?

Kush jemi?

HIB Petrol është kompani që bën transportin e derivateve të naftës në tërë territorin e Republikës së Kosovës.

Punësojmë rreth 600 punonjës në 7 qytete të Kosovës.

HIB Petrol iu siguron klientëve cilësi, duke testuar naftën e importuar në laboratorë me standardet më të larta dhe të autorizuar për shërbime.

Besojmë fuqishëm që kualiteti nuk është luks, por është e drejtë fundamentale e klientëve, andaj synimi ynë është të dallohemi nga konkurrentët me cilësinë e produkteve, me shërbimet cilësore ndaj konsumatorit dhe me integritet të lartë të kompanisë.Mė shumė

Misioni

Misioni

Misioni i kompanisë është të ofrojë derivate cilësore të naftës, profesionalizëm dhe korrektësi në shërbime, gjithnjë duke ruajtur shëndetin e njerëzve dhe ambientin.

Ne jemi të përkushtuar të bëhemi liderë në industrinë tonë, të rrisim shkallën e punësimit në Kosovë dhe të mbajmë përgjegjësi të plotë për shërbimet e ofruara në treg.Mė shumė

Historia e kompanisė

HIB Petrol ka filluar veprimtarinë në vitin 1993 me vetëm një themelues. Në fillet e saj, HIB Petrol ka operuar me një pikë të vogël të shitjes në Ferizaj. Për shkak të kualitetit të ofruar dhe respektit të konsumatorëve, HIB Petrol është zgjeruar me ritëm dinamik.Mė shumė

Vizioni

Vizioni

Kompania jonë ka për synim zgjerimin e rrjetit brenda Kosovës dhe në vendet e rajonit. Hapja e stacioneve të reja në vendet ku HIB Petrol ende nuk operon synohet të arrihet në vitet në vazhdim. HIB Petrol ka në pronësi deponitë me kapacitet prej 5500 m3 për deponimin e derivateve.

Kompania jonë do të vazhdojë t’iu ofrojë shërbime kualitative konsumatorëve, gjë që na dallon nga ofertat e tjera në treg. Punonjësit tanë kanë rol kryesor në arritjen e objektivave të kompanisë, pasi që ne besojmë se stafi profesional dhe i përkushtuar në punë është çelësi i suksesit të kompanisë sonë.Mė shumė

~ Lajmet ~

HIB Petrol mendon pėr diasporėn

HIB Petrol mendon pėr diasporėn

HIB Petrol ka nisur më 20 qershor fushatën për diasporë, me qëllim sensibilizimin e të gjithë udhëtarëve që hyjnë në Kosovë gjatë sezonit veror. Kompania mirëpret të gjithë bashkatdhetarët dhe është e privilegjuar të iu shërbejë atyre dhe familjeve të tyre.

Mesazhi që HIB Petrol përcjell me anë të kësaj fushate është që çdo mysafir është i mirëseardhur që të shërbehet në HIB Petrol në restorantet më të mira me staf profesional dhe, pse jo, të nisin rrugën e tyre duke furnizuar veturat me naftë cilësore.

HIB Petrol ka paditur Komunėn e Prishtinės

HIB Petrol njofton opinionin publik se në fillim të javës së kaluar ka deponuar në  Gjykatën Themelore një padi ndaj Komunës së Prishtinës, për kompensimin e dëmit të madh material dhe jomaterial të shkaktuar nga fushata denigruese ndaj kompanisë me shkëputjen e paligjshme të kontratës, me aferën e ashtuquajtur “naftë kancerogjene”. HIB Petrol qëllimisht kishte vendosur që padinë ndaj Komunës së Prishtinës të mos e bëjë publike deri pas përfundimit të fushatës zgjedhore, duke mos dashur që e njëjta në asnjë mënyrë të mos bëhet pjesë e debateve parazgjedhore dhe ta dëmtojë në ndonjë  formë subjektin politik që udhëheq me kryeqytetin.  HIB Petrol mbetet me shpresë se organet e gjyqësisë do ta kryejnë punën e tyre në mënyrë profesionale, pa ndikime politike, në një afat optimal, në mënyrë që të qartësohet një herë e përgjithmonë situata e krijuar.  Gjithashtu, HIB Petrol u bën thirrje të gjithë përfaqësuesve politikë, në pushtet dhe në opozitë, që të presin fjalën e gjyqësorit dhe të mos e bëjnë kompaninë pjesë të debateve të tyre, as në kontekstin pozitiv e as në atë negativ.

~ Lokacionet ~

HIB Petrol është i privilegjuar dhe i nderuar të ju shërbejë ju dhe familjet tuaja. Mos e humbisni rastin, na vizitoni në pikat tona, në gjithë territorin e atdheut tonë, Kosovës. Shërbehuni nga stafi profesional në restorantin tonë me një meny të gjerë. Aty mund të gjeni cilësi dhe ambient të rehatshëm.

HIB Petrol - Ferizaj 1

HIB Petrol - Ferizaj 1

HIB Petrol - Mitrovicė

HIB Petrol - Mitrovicė

HIB Petrol - Lipjan 1

HIB Petrol - Lipjan 1

HIB Petrol - Fushė Kosovė

HIB Petrol - Fushė Kosovė

HIB Petrol - Ferizaj 2

HIB Petrol - Ferizaj 2

HIB Petrol - Prishtinė

HIB Petrol - Prishtinė

HIB Petrol - Komoran

HIB Petrol - Komoran

HIB Petrol - Prizren

HIB Petrol - Prizren

HIB Petrol - Ferizaj 3

HIB Petrol - Ferizaj 3

HIB Petrol - Lipjan 2

HIB Petrol - Lipjan 2

HIB Petrol - Gjilan

HIB Petrol - Gjilan

~ Partnerët ~

Kompania jonë ka të kontraktuara organizata të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare me veprim në Kosovë për furnizim me derivate të naftës. Disa nga këto institucione janë:

Qeveria e Kosovės

UNMIK

EULEX

SH.A - KEDS

Ambasada Amerikane

USAID

Administrata Tatimore e Kosovės - ATK

Policia e Kosovės / Kosovo Police

Aeroporti i Prishtinės “Adem Jashari”

Ngrohtorja “TERMOKOS”

Kliko pėr mė shumė

~ Shërbimet ~

Restaurant

Restaurant

Në kompani ne kemi për qëllim që t’iu ofrojmë klientëve shërbime të ndryshme. Restaurantet dhe marketet në pikat e shitjes së naftës shërbejnë si pikë takimi e klientëve tanë, ku ne informohemi për nevojat e konsumatorëve. Në këtë mënyrë, HIB Petrol nuk është vetëm kompani e furnizimit me naftë, por edhe vend shumë i përshtatshëm i rekreacionit për vizitorët.

Marketet

Marketet

Në të njëjtën kohë, gjatë furnizimit me karburant, konsumatori ynë mund të furnizohet edhe me produkte të tjera ushqimore. Këtë e ofrojnë marketet që gjenden në cdo pikë të karburantit.

Koha e konsumatorit tonë është e çmuar. Për këtë qellim ne, konsumatorit tonë ia ofrojmë të gjitha shërbimet në një vend dhe në të njëjtën kohë.

Gas

Gas

HIB Petroli u siguron klientëve cilësi, duke testuar naftën e importuar në laboratorë me standardet më të larta dhe të autorizuar për shërbime.

Besojmë fuqishëm që kualiteti nuk është luks, por është e drejtë fundamentale e klientëve, andaj synimi ynë është të dallohemi nga konkurrentët me cilësinë e produkteve, me shërbimet cilësore ndaj konsumatorit dhe me integritet të lartë të kompanisë.